+ Logga in !

E-postadress/Kundnummer

Lösenord


Registrera/Bli kund
Glömt lösenordet?


  


Här är du: Mobilt -> Telefonskal -> iPhone 11 Pro Max ->

Frejr iPhone 11 Pro Max Valnöt/Marinblå

Artikel: 6220756
Benämning: Frejr Denim iPhone 11 Pro Max
EAN: 5706662207560

Frejr är ett slimmat och kompakt skal med silkesmjuka ytor som är handgjort för att passa din enhet perfekt. Skalet kombinerar naturliga träslag med dansk tyg samt har vårt signaturemblem i aluminium och subtilt upphöjda hörn som knappt märks, men de ger den perfekta höjden för att skydda din skärm från repor. Skalet kommer också med en silkeslen mjuk insida i mikrofiber som håller din telefon i perfekt skick. Alla Elements skal har inbyggda magneter och är fullt Qi-kompatibla. De är designade för att perfekt passa telefonen, med generös öppning för kameran samt att aldrig störa din telefons prestanda och ger full tillgång till alla knappar och portar.

Finaste träslag
Namnen på våra träslag och exklusiva finish är inspirerade av nordisk mytologi och det moderna, mysiga, nöjda danska sättet att leva, "Hygge". De naturliga träslagen har alla sina egna unika struktur som ett eget fingeravtryck samtidigt som skalet har en taktil, silkeslen yta för mjuk beröring.

Danskt premiumtyg från Gabriel
Tyg från Gabriel kompletterar en "Made in Denmark" finish som känns otroligt i handen. Gabriel är allmänt betraktad som den bästa tygtillverkaren på marknaden med samarbete med många skandinaviska designmästare, inklusive Arne Jacobsen och Fritz Hansen. Varje tyg är tillverkat av återvunnet material, Oeko-Tex och Cradle to Cradle Certified ™, hållbart miljövänligt, fritt från skadliga kemikalier och helt säkert för nyfikna och små barn. Kombinerad miljövänlighet, att berika skönhet, sitt arv och god kvalitet och känsla i tygerna är Gabriels signum.

Raffinerad touch
Materialen i Nordic Elements skal har testats under extrema förhållanden - även i baren. De är inte bara mycket resistenta mot alkohol, alla material har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de klarar långvarig exponering mot ämnen som exempelvis saltvatten, ättika och solkräm. Våra exklusiva finish är tuff, men den har också en silkeslen känsla och kommer i nordiskt inspirerade färger.

Kortfattat
Slimmat snap-on skal med perfekt passform och stor öppning för kameran
Högkvalitativt skal i PC-plast med silkeslen yta
Dubbla material - trä och dansk premiumtextil från Gabriel med logotyp i aluminium
Handgjord, precisionstillverkad med polerat träslag
Träfärg: Lif - Lif är tillverkad av valnöt, det legendariska och hållbar träslaget med rik chokladaktig färg, vacker raka fibrer och glänsande belägning
Textilfärg: Denim Gabriel Step Melange - Marinblå, välbalanserad färgnyans med en delikat melangeffekt som låter dina ögon och händer att vandra över det voluminösa, tåliga materialet
Finish: Denim - Marinblå, med silkeslen känsla


 

Slumpade produkter