+ Logga in !

E-postadress/Kundnummer

Lösenord


Registrera/Bli kund
Glömt lösenordet?


  


Här är du: Mobilt -> Telefonskal -> iPhone 11 ->

Geifon Skal iPhone 11 Valnöt/Mörkgrå

Artikel: 6220720
Benämning: Gefion Walnut / Dark Grey iPhone 11
EAN: 5706662207201

Geifon är ett slimmat och kompakt skal med silkesmjuka ytor som är handgjort för att passa din enhet perfekt. Skalet, i trä, har subtilt upphöjda hörn som knappt märks, men de ger den perfekta höjden för att skydda din skärm från repor. Skalet kommer också med en silkeslen mjuk insida i mikrofiber som håller din telefon i perfekt skick. Alla Elements skal har inbyggda magneter och är fullt Qi-kompatibla. De är designade för att perfekt passa telefonen, med generös öppning för kameran samt att aldrig störa din telefons prestanda och ger full tillgång till alla knappar och portar.

Finaste träslag
Namnen på våra träslag och exklusiva finish är inspirerade av nordisk mytologi och det moderna, mysiga, nöjda danska sättet att leva, "Hygge". De naturliga träslagen har alla sina egna unika struktur som ett eget fingeravtryck samtidigt som skalet har en taktil, silkeslen yta för mjuk beröring.

Raffinerad touch
Materialen i Nordic Elements skal har testats under extrema förhållanden - även i baren. De är inte bara mycket resistenta mot alkohol, alla material har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de klarar långvarig exponering mot ämnen som exempelvis saltvatten, ättika och solkräm. Våra exklusiva finish är tuff, men den har också en silkeslen känsla och kommer i nordiskt inspirerade färger.

Kortfattat
Slimmat snap-on skal med perfekt passform och stor öppning för kameran
Högkvalitativt skal i PC-plast med silkeslen yta
Träpanel med lasergraverad logotyp
Handgjord, precisionstillverkad med polerat träslag
Träfärg: Lif - Lif är tillverkad av valnöt, det legendariska och hållbar träslaget med rik chokladaktig färg, vacker raka fibrer och glänsande belägning
Finish: Midnat - Mörkgrå, med silkeslen känsla


 

Slumpade produkter